نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند

ازسرگیری مذاکرات روسیه و اوکراین

عضو ارشد هیات مذاکره کننده روسیه ضمن تایید از سرگیری مذاکرات با اوکراین اعلام کرد این گفت‌ وگوها از روز سه شنبه در ترکیه برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 27
کد خبر: ۱۲۷۵۳۸

به گزارش راهبرد معاصر دیوید آرخامیا مذاکره کننده اوکراین روز یکشنبه اعلام کرد، دور بعدی مذاکرات میان اوکراین و روسیه از روز دوشنبه در ترکیه از سر گرفته خواهد شد.

به گزارش یکشنبه شب از "سی ان ان" مذاکره کننده اوکراینی به محل مذاکرات در ترکیه اشاره نکرد اما گفت این مذاکرات از ۲۸ تا ۳۰ ماه مارس (۷ تا ۹ فروردین) ادامه خواهد داشت.

با این حال عضو ارشد هیات مذاکره کننده روسیه ضمن تایید از سرگیری مذاکرات با اوکراین اعلام کرد این گفت‌ وگوها از روز "سه شنبه" در ترکیه برگزار خواهد شد.

ولادیمیر مدینسکی در بیانیه‌ای گفت: دیدار مستقیم با اوکراین برای روزهای سه شنبه و چهارشنبه برنامه ریزی شده است.

وی به محل مذاکرات در ترکیه اشاره نکرد.

به گزارش ایرنا، مذاکرات میان روسیه و اوکراین تاکنون دستاورد زیادی نداشته است و هر دو نسبت به آن‌ها ابراز بدبینی کرده‌اند.

دیمیترو کولبا، وزیرامورخارجه اوکراین روز گذشته اعلام کرد که مذاکرات با روسیه با هدف پایان دادن به درگیری‌ها «بسیار دشوار» است.

وی همچنین تاکید کرد که کی‌یف از خواسته‌های خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

کولبا توضیح داد: هیأت اوکراینی موضع محکمی دارد و از خواسته‌های خود عقب نشینی نمی‌کند. اول از همه، ما خواهان آتش‌بس، تضمین‌های امنیتی و تمامیت ارضی اوکراین هستیم.

در همین حال، خبرگزاری "اینترفاکس" روسیه به نقل از ولادیمیر مدینسکی، مذاکره کننده روسیه، گفت که دو طرف در مورد موضوعات کلیدی پیشرفت کمی داشته‌اند.

مدینسکی همچنین گفت که بر اساس ارزیابی مسکو، کی‌یف به دنبال طولانی کردن مذاکرات است.

با این حال، شبکه تلویزیونی "ان تی وی" ترکیه و سایر رسانه‌های این کشور امروز به نقل از رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه گزارش دادند که روسیه و اوکراین در خصوص چند موضوع کلیدی پیشرفت بدست آورده‌اند.

ترکیه بارها آمادگی خود برای برگزاری نشست سه جانبه میان رؤسای جمهور روسیه، اوکراین و اردوغان اعلام کرده است.

اردوغان روز گذشته در کنفرانس مطبوعاتی در نشست اضطراری رهبران و سران کشورهای عضو ناتو در بروکسل گفت که تلاش کشورش در حال حاضر بر دیدار میان ولادیمیر پوتین و ولودیمیر زلنسکی همتای اوکراینی وی معطوف شده است.

اردوغان در اظهارات خود بار دیگر آمادگی خود را برای میانجی‌گری ترکیه میان روسیه و اوکراین در صورتی که درخواست یا پیشنهاد مثبتی را از طرفین دریافت کند، اعلام کرد.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز ۲۱ فوریه گذشته (دوم اسفندماه) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

وی سه روز پس از آن (۵ اسفند) آغاز عملیات نظامی ویژه علیه اوکراین را اعلام کرد و روابط پرتنش مسکو- کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضع داد.

درگیری‌ها در اوکراین و نیز واکنش‌ها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار